How to choose the perfect wedding location in SW France

Home Venues Real Weddings Planners Stylists Gallery Contact

Marry me in France

Welkom bij Marry Me in France.

Wij helpen u uw perfecte locatie te vinden.

Wij helpen u uw perfecte dag te plannen.

 

SW France

Zuid-West Frankrijk biedt prachtige kastelen, fantastisch eten en wijn,goede  waar voor uw geld, romantische plekken en goede bereikbaarheid, of u nu op zoek bent naar een klassieke, hippe en funky of grootse en historische trouwdag.

 

We zijn wedding planners, met 6 jaar ervaring, gespecialiseerd in op maat gemaakte evenementen voor 200 gelukkige koppels tot nu toe. Onze vriendelijke tweetalige team zorgt ervoor dat uw evenement op rolletjes loopt. Hier ontdekt u meer over onze locaties en kunt u alle informatie vinden over ons U vindt er ook praktische informatie met betrekking tot huwelijken in Zuid-West Frankrijk.

 

Yoost and Martijntje

Beth Stretton en het hele team van getmarriedinfrance hebben zich uiterst flexible getoond in de voorbereiding van ons huwelijk. Onze wensen werden goed omgezet in de juiste suggesties hoe ons huwelijk en feest vorm te geven. Gedurende het feestelijke weekend hebben de inzet en de passie van het hele team grote indruk gemaakt. Zonder uitzondering was iedereen uitermate prettig om mee samen te werken. Ik kan een ieder de samenwerking met getmarriedinfrance aanbevelen. Telefonische referentie is ook mogelijk op onderstaand nummer.